KAIKEN KOKOISET VEISTOKSET JA KORJAUKSET PRONSSISTA, ALUMIINISTA JA KIPSISTÄ.

Taidevalimo Sinisalo valmistaa ja korjaa suuret ja pienet veistokset, sarjat, palkinnot, muistolaatat ja reliefit. Lisäksi järjestämme tutustumiskierroksia, kursseja ja koulutusta. Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

Sinisalo valaa kaiken kokoisia veistoksia pronssista, alumiinista ja kipsistä. Arvostamme molemminpuolista ymmärrystä valajan ja asiakkaan välillä ja tavoitteenamme on sujuvan vuorovaikutuksen varmistaminen valuprosessin eri vaiheissa. Tulevaisuudessa työn tilaaja ja suunnittelija voivat majoittua taide­valimon yhteyteen rakentuvaan taiteilija­taloon, ja näin seurata työn etenemistä paikan päällä.

Onnistuneen lopputuloksen kannalta on jokaisella työvaiheella merkitystä. Taidevalimolta voi tilata varsinaisen muotin rakennus- ja valutyön lisäksi myös valmiin työn kuljetuksen ja kiinnityksen lopullisessa kohteessa. Mikäli mahdollista, kannattaa ottaa yhteyttä jo työn varhaisessa suunnitteluvaiheessa, ja pyytää kustannusarvio.

KORJAUKSET
Taidevalimo Sinisalo korjaa ja kunnostaa suuret ja pienet veistokset ja patsaat.Teemme kuntoarvioinnin ja korjauskartoitusten lisäksi uudelleenpatinoinnit ja oikaisut, sekä korjaamme murtumat ja uusimme kiinnitykset.

KOULUTUS
Järjestetämme taidevalukursseja, ja tarjoamme koulutuspalveluja myös opistoille ja kouluille. Lisäksi taidevalimotoimintaan pääsee tutustumaan esittelykierroksilla.

Soita ja kysy lisätietoa seuraavista kursseista ja esittelykierroksista tai pyydä ryhmällesi sopiva ajankohta.